Megadeth-rumpali on mielissään Teemu Mäntysaaren pestistä – ”Hän on hämmästyttävä kitaristi ja loistojätkä”

11.7.2024 13:47

Megadeth-rumpali Dirk Verbeuren vieraili äskettäin portugalilaisen Underground’s Voicen haastateltavana.

Yhdeksi puheenaiheeksi jutustelun aikana nousi rumpalin tapa käsitellä miehistönvaihdoksia. Tälle taidolle oli tarvetta aivan hiljattain, kun kitaristi Kiko Loureiro vaihtui Teemu Mäntysaareen ja basisti James LoMenzo palasi potkut saaneen David Ellefsonin tilalle.

”Se on elämää. Asioita tapahtuu”, Verbeuren sanoo. ”Bändissä oleminen on hankalaa, erityisesti pidempään. Se on sama kuin missä tahansa työssä. Useasti kuulee sanottavan, että bändissä oleminen on vähän sama kuin olisi avioliitossa. Toisinaan se ei vain toimi. Ihmisten elämissä tapahtuu asioita. Kuten Kikon tapauksessa, hänen perheessään tapahtui asioita, jotka vaativat hänen läsnäoloaan.”

”Kierrämme paljon ja hänelle kävi liian vaikeaksi nauttia ja olla läsnä kotiasioiden takia”, Verbeuren jatkaa. ”Uskon että hän teki meidän kaikkien mielestä oikean ratkaisun, sillä perhe tulee tietenkin ensin; hänen lapsensa ovat etusijalla. Niin se vain menee.”

”Onneksemme löysimme Teemun, joka on uskomaton kitaristi”, Verbeuren kehaisee. ”Kiko suositteli häntä, ja Teemu tuli mukaan aivan Kikon pestin lopussa. Teemu liittyi remmiin, katsoi keikat, kävi läpi yksityiskohtia ja kaikkea tuollaista. Sitten kun viimein aloimme soittaa hänen kanssaan, hän oli jo totuttautunut siihen kuinka toimimme. Hän on ollut mahtava. Hän on hämmästyttävä kitaristi ja loistojätkä. Se on ollut todella mukavaa. Ja sama juttu Jamesin kanssa. Hän on ollut Megadethissä aiemmin vuosina 2006-2010, joten kun hän palasi, se tuntui heti varsin luonnolliselta. Hän on ammattimies — hän on tehnyt tätä vuosikausia ja monien eri tyyppien kanssa. Hän on myös mahtava tyyppi. Rakastan Jamesia.”

Lisää luettavaa