Megadethin varhaistuotantoa kiertueella soittaneet ex-jäsenet suuntaavat seuraavaksi yhdessä studioon – ”Musiikissa on Megadeth-fiilistä…”

David Ellefson ja Jeff Young aikovat julkaista nipun omia kappaleitaan.
18.10.2022 19:53

Thrash metal -suuruus Megadethin entiset jäsenet basisti David Ellefson (1983–2002 ja 2010–2021) sekä kitaristi Jeff Young (1987–1989) yhdistivät voimansa ja tekivät juuri Amerikan länsirannikolla lyhyen kiertueen, jolla nämä esittivät Megadethin vuoden 1985 Killing Is My Business… And Business Is Good! -debyyttialbumin sekä bändin kolmannen pitkäsoiton So Far, So Good… So Whatin (1988) kokonaisuudessaan.

Kings Of Thrash -nimen alla kiertäneen kaksikon yhteistyö ei kuitenkaan pääty tähän kiertueeseen, vaan he suuntaavat seuraavaksi studioon äänittämään omia biisejä. Suunnitelmissa on äänittää kaikkiaan neljä uutta rallia.

”Äänitämme analogisesti nauhalle soittaen biisit livenä, kuten tosimiehet ennen tekivät. Biisit ovat vielä demoja, joissa on minun kitarani, basso ja klikkiraita, mutta pian ne saavat mukaan rummut ja saamme ensimmäisestä biisistä kunnon version”, Young kertoi Ghost Cult Magazinelle.

”Ne, jotka ovat saaneet kuulla biisin, ovat todella pitäneet siitä. Musiikissa on Megadeth-fiilistä, mutta mukana on myös paljon omaa ilmettä ja muita vaikutteitamme. Melodioissa on ehkä myös hieman sellaista Soundgardenin tai Toolin fiilistä.”

Young myös ylisti Ghost Cult Magazinelle hänen ja Ellefsonin rinnalla Kings Of Thrash -kokoonpanossa mukana olevia rumpali Fred Achingia sekä laulaja-kitaristi Chaz Leonia.

”Tunnemme samoin kuin Ozzy varmasti tunsi, kun hän esitteli Randy Rhoadsin maailmalle. He ovat molemmat puolet meitä nuorempia, mutta paljon ikäistään kypsempiä musiikillisesti. Meillä on ollut todella hauskaa. Chaz soittaa sekä Megadeth- että Soundgarden-tribuuttibändeissä ja hänen äänessään no hieman sellaista Chris Cornellin käheyttä. On ollut hienoa kuulla hänen laulavan näitä biisejä sillä tavalla”, Young kehuu.

Lisää luettavaa