MegaSnake iskee jälleen – Ensinäytössä Peer Güntistä, Leningrad Cowboysista ja Ancarasta tuttujen hahmojen uusi video

Shame On Me on yhtyeen toinen singlejulkaisu.
28.7.2021 08:55

MegaSnake on kotimaisesta rockskenestä tuttujen tekijämiesten, laulaja Richard ”Tipe” Johnsonin (Leningrad Cowboys, Gringos Logos, Apocalyptican livekokoonpano), rumpali Twist Twist Erkinharjun (Peer Günt, Leningrad Cowboys, Los Bastardos Finlandeses), kitaristi Samuel Hjeltin (Kings of Modesty, ex-Ancara) sekä basisti Henrik Tuuran (Kings of Modesty, Killer Kachina) perustama kokoonpano, joka räimii rehtiä ja rehellistä rockmusiikkia.

Keväällä julkaistu ensisingle Sun Don’t Shine saa torstaina 29.7. jatkoa uudesta Shame On Me -singlestä, jonka musiikkivideo saa ensiesityksensä nyt Soundin välityksellä. Jarmo Saarion kuvaaman videon pariin pääset tuosta yläpuolelta.

Shame On Me alkaa sillä millä ensimmäinen Sun Don’t Shine loppuu, eli Twist Twistin miehekkäällä baritonilla. Lähtölaskun jälkeen rullataan taas tuttuun tapaan. Biisin tekstissä on ”isoveli valvoo”-teema. Tarinankertoja on tässä pahis, mutta myös kappaleen sinä-henkilössä on, kaikessa omahyväisyydessään ja sinisilmäisyydessään, vikaa”, kommentoi laulaja Tipe.

Lisää luettavaa