”Meidän sydänverellä tuntuu syntyvän ankeita sanoituksia luontevammin kuin mitään mieltäylentävää” – Ennakkosoitossa uusi Ember Falls -single

Heart Shaped Black Scar on sekä tyypillinen että epätyypillinen Ember Falls -biisi, kuvailee yhtye.
8.8.2019 15:00

Tamperelainen Ember Falls, joka yhdistelee moderniin rockiin djentiä, electroa ja drum ’n’ bassia, tarjoilee Soundin välityksellä ensikosketuksen tulevaan levyynsä, jota on työstetty Tanskassa studiovelho Jacob Hansenin (Volbeat, Amaranthe, Epica) pajalla. Virallisesti perjantaina 9. elokuuta julkaistava Heart Shaped Black Scar – jonka lyriikkavideon voit katsoa jo nyt ennakkoon tuosta yläpuolelta – on bändin mukaan sekä tyypillinen että epätyypillinen Ember Falls -biisi.

”Tämä, kuten lähes kaikki meidän kappaleet, oli pitkä synnytys, jossa osiot ja sovitusratkaisut kulki monen siivilän ja sentrifugin läpi jotta päästiin koko porukkaa miellyttävään lopputulokseen. Sillä saralla ei mitään uutta. Toisaalta biisi on musiikilliselta ilmaisultaan reilusti tummanpuhuvampi kuin aiemmin, mikä on hyvä, koska meidän sydänverellä tuntuu syntyvän ankeita sanoituksia paljon luontevammin kuin mitään mieltäylentävää! Sovituksen dynamiikkaan ja tunnelman luontiin kiinnitettiin myös tarkoituksella enemmän huomiota, ja haluamme ainakin ajatella että koko paketti on vähän kypsempi tuotos kun aiemmin”, kuuluvat yhtyeen terveiset.

Ember Fallsin voi nähdä lavalla seuraavan kerran 31. elokuuta Helsingin Bar Loosessa Kaaosklubin yhteydessä. Samoissa iltamissa musisoivat lisäksi Humavoid ja Rosecraft.

Lisää luettavaa