Melvins esittelee tulevaa albumiaan, joka syntyi varsin erikoisella tavalla

6.2.2024 19:05

Vuonna 1983 perustettu kokeellista rokkia soittava Melvins julkaisee uuden huhtikuun 19. päivä uuden Tarantula Heart -pitkäsoiton. Musiikissaan muun muassa sludgea, stoneria ja noisea yhdistelevä yhtye tunnetaan eksentrisestä tuotannostaan eikä tuleva levy tee asiassa poikkeusta.

”Lähestyimme levyä eri tavalla kuin mitään aiempaa Melvins-levyä. Kutsuimme Roy Mayorgan (Ministry, Stone Sour, Hellyeah) Dalen (Crover, Melvins-rumpali), minun ja Stevenin (McDonald, basso) kanssa jammailemaan muutamien riffien ympärille. Äänitimme heidän soittoaan ja minä valitsin sieltä juttuja, jotka toimivat ja kirjoitin uutta musiikkia sitten sen ympärille. Emme ole koskaan aiemmin kokeilleet tällaista – yleensä meillä on biisit valmiina ennen kuin alamme äänittää!” yhtyeen keulahahmo Buzz Osborne avaa.

”Kun muu bändi sitten kuuli biisit, jotka olin luonut noista sessioista, he lensivät perseelleen. Nämä olivat täysin valmiita biisejä, joita he eivät olleet koskaan kuulleet ja jotka vaikuttivat vain ilmestyneen tyhjästä. Presto!”

Viisi biisiä käsittävältä, hieman alle 40-minuuttia kellottavalta Tarantula Heartilta on nyt julkaistu ensimmäisenä maistiaisena kappale Working The Ditch. Kappaleen videon on puolestaan toteuttanut Jesse Nieminen.

Lisää luettavaa