Metal Hammer -lehti listasi nousevia bändejä, joille povataan menestyksekästä vuotta 2021 – Mukana myös suomalaisväriä

Mercury Circle.
Laureline Tilkin

Mercury Circleä kannattaa todella pitää silmällä.

Arvostettu raskaan musiikin erikoislehti Metal Hammer on julkaissut listan kymmenestä nousevasta bändistä, joita se kehottaa pitämään erityisesti silmällä ja joille povataan menestyksekästä vuotta 2021. Yksi näistä tulevaisuuden toivoista on Swallow The Sunista tutun Jaani Peuhun perustama Mercury Circle.

”Yhtyeessä on samaa goottimaista draamaa kuin [Swallow The Sunin] death-/doom-nihilisteillä, mutta se on skaalattu pienemmäksi hillityn syntikkarockin maailmaan. Valloittavat melodiat ja tummat jouset tekivät yhtyeen Dawn Of Vitriol -ep:stä yhden vuoden 2020 parhaimmista, joten emme malta odottaa, mitä he tekevät seuraavaksi”, lehdessä kehutaan ja suosittelee yhtyettä kaikille Swallow The Sunin, Ulverin ja Katatonian ystäville.

Yhtyeen Dawn Of Vitriol -esikois-ep julkaistiin elokuussa ja pitkäsoitto on jo työn alla. Peuhun lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Jaska Raatikainen (ex-Children of Bodom), Jussi Hämäläinen (The Chant, Hanging Garden), Juppe Sutela (To/Die/For) sekä Ande Kiiski (Rytmihäiriö, Sleep of Monsters).

Metal Hammerin koko listan lupaavista tulokkaista voit tarkistaa täältä.