Metallica-rumpalilta kysyttiin suoraan, mikä on huonoin levy, jonka mies on kuunaan tehnyt – paljastuipa samalla paraskin

15.11.2020 21:14

Metallica-rumpali Lars Ulrich joutui Classic Rockin haastattelussa tiukan paikan eteen. Miestä nimittäin pyydettiin nimeämään huonoin albumi, jonka hän on kuunaan tehnyt.

”Lars Ulrich skuuppi – emme ole tehneet huonoa levyä!”, mies sanoo. ”Ihan vakavissaan ja kysymystä väistelemättä, en näe mitään niistä virheinä.”

”Kill ’Em All kuulostaa siltä, kuin sen julkaisusta olisi aikaa, ja sillä on paljon nuoruuden energiaa”, Ulrich jatkaa. ”Olen menneisyyden kanssa erittäin sujut.”

Mieheltä kysyttiin myös, mikä on paras levy, jota hän ollut tekemässä.

”Hardwired… To Self-Destructin suhteen minulla on kaikkein vähiten sanomista ja se kuulostaa edelleen edustavimmalta mitä tulee nykyiseen ajatusmaailmaani.”

Entäpä sitten kaikkien aikojen paras albumi?

”Kerron viisi satunnaisessa järjestyksessä: [Deep Purplen] Made in Japan, [Diamond Headin] Lightning to the Nations, [Motörheadin] No Sleep ’Til Hammersmith, [Oasiksen] Definitely Maybe ja Rage Against the Machinen ensimmäinen levy”, Ulrich toteaa.

”Nuo ovat minulle ajattomia levyjä”, mies jatkaa. ”Hakeudun kunkin pariin mielialasta riippuen. Viimeisen vuoden aikana Rage Against The Machine on puhutellut enemmän kuin mikään toinen bändi.”

Hehkutteleepa mies samassa yhteydessä myös Oasis-kippari Noel Gallagheria lauluntekijänä. Käy lukemassa haastattelu kokonaisuudessaan täältä.

Lisää luettavaa