Metallican keikkojen ympärille rakentuvan Takeover-viikonlopun ohjelma täydentyy

Metallican konserttiviikonlopusta on muodostumassa melkoinen spektaakkeli.
24.4.2024 11:05

Metallica saapuu kesällä Suomeen kahdelle stadionkeikalle. Perjantaina 7. kesäkuuta ja sunnuntaina 9. kesäkuuta soitettavien keikkojen ympärille on rakennettu kokonaisvaltainen Metallica Takeover -spektaakkeli, johon kuuluu muun muassa Apocalyptican keikka Helsingin jäähallissa 8.6., Metallican konserttielokuvia esittävä filmifestivaali BioRex Kulttuurikasarmilla 8.6. sekä bändin uraa alkuvuosista asti seuranneen kuvaaja Ross Halfinin kirjan signeeraustilaisuus BioRex Lasipalatsissa 8.6.

Takeover-viikonlopun ohjelmistoa on nyt täydennetty Suomen ykkösketjun Metallica-tribuuttiyhtye Finnish Metallica Tributen keikalla Helsingin On the Rocksissa lauantaina 8. kesäkuuta. Kaksi settiä soittava yhtye tulee esittämään Metallican Kill ’Em All -debyytin kokonaisuudessaan sekä juhlistamaan 40 vuotta täyttävää Ride The Lightning -klassikkoalbumia. Tribuuttibändin lisäksi On The Rocksin katubaari ja terassi täyttyvät Metallican musiikista dj-settien myötä. Liput keikalle maksavat ennakkoon 15€.

Lisäksi Helsingin jäähallille pystytetään koko viikonlopuksi fanien kohtaamispaikkana toimiva Fan Zone, jossa voi paitsi nauttia musiikista, virvokkeista ja ruuasta myös osallistua Metallica-visaan, pelata Guitar Hero -peliä tai flippereitä, laulaa karaokea ja paljon muuta. Fan Zonesta löytyy myös bändin virallinen merchandise-myyntipiste. Pääsymaksuton alue on avoinna 7.6. kello 14-02, 8.6. kello 12-02 ja 9.6. kello 12-01. Fan Zone on ikärajaton joka päivä kello 20 asti, jonka jälkeen se muuttuu K-18 alueeksi.

Lisää luettavaa