Metalliveteraani Sanctuary ei saavu Suomeen vieläkään – Koko Euroopan-kiertue peruttu

Keikan piti toteutua jo pari vuotta sitten.
4.7.2023 18:02

Yhdysvaltalaisen thrash/power-yhtye Sanctuaryn oli määrä esiintyä Helsingin On the Rocksissa 19. syyskuuta juhlistaen vuonna 1990 ilmestyneen Into the Mirror Black -albuminsa kolmekymppisiä. Bändin koko Euroopan-kiertue on nyt kuitenkin peruttu ja Suomen-keikka tietysti siinä samalla. Konsertin piti alun perin toteutua jo syksyllä 2021, ja sitä ehdittiin siirtää parikin kertaa.

”Matkakustannusten järjettömän nousun sekä ruotsalaisen promoottorin konkurssin ja sen myötä peruuntuneiden Ruotsin-keikkojen vuoksi joudumme valitettavasti perumaan Euroopan-kiertueemme. Se särkee sydämemme, sillä olemme odottaneet tätä rundia siitä asti kun sen piti alun perin tapahtua vuonna 2020. Odotamme innolla, että pääsemme palaamaan Eurooppaan mitä pikimmiten, ja pyydämme anteeksi kaikilta eurooppalaisilta faneiltamme”, yhtye kirjoittaa Facebookissa ja kehottaa seuraamaan päivityksiään tulevien kiertueiden ja uusien kappaleiden varalta.

Sanctuary kertoo keskittyvänsä nyt uuden musiikin tekemiseen. Muiden päivitysten perusteella bändi vaikuttaisi olevan parhaillaan studiossa. Yhtyeen viimeisin täyspitkä The Year the Sun Died ilmestyi vuonna 2014.

Suomen-keikalle lipun ostaneita neuvotaan hakemaan palautuksia Tiketistä. Palautuksia voi hakea maanantaihin 4. syyskuuta asti.

Lisää luettavaa