Michael Jackson – kuolemansairas vai ei?

23.12.2008 10:48

Popnero Michael Jacksonin ihailijat saivat joulun alla erittäin huonoja uutisia, kun amerikkalaistähden epävirallisen elämänkerran kirjoittaja Ian Halper paljasti taiteilijan olevan huonossa kunnossa. Halperin mukaan Jackson saattaa olla jopa kuolemanvaarassa, mikäli hänelle ei tehdä keuhkoleikkausta.

Popnero Michael Jacksonin ihailijat saivat joulun alla erittäin huonoja uutisia, kun amerikkalaistähden epävirallisen elämänkerran kirjoittaja Ian Halper paljasti taiteilijan olevan huonossa kunnossa. Halperin mukaan Jackson saattaa olla jopa kuolemanvaarassa, mikäli hänelle ei tehdä keuhkoleikkausta. Halper on arvostettu journalisti, joka on saanut muun muassa Rolling Stone -lehden myöntämän Award for Investigative Journalism -palkinnon.

Jacksonin edustaja kiirehti kuitenkin saman tien kiistämään nämä tiedot. 

– Halperin vakavissa väitteissä ei ole mitään perää. Hän on vain hakemassa julkisuutta epäviralliselle Jackson-kirjalleen. Toivomme, ettei media lähde jatkossa mukaan näin ilmeisiin markkinointikampanjoihin, artistin edustaja sanoo ja jatkaa:

– Jacksonin terveydentila on hyvä ja hän on parhaillaan neuvottelemassa maailmankiertueesta sekä muista esiintymisistä.

Michael Jacksonin terveydentilasta on kuitenkin liikkunut erilaisia tietoja pitkin syksyä ja alkutalvea. Esimerkiksi marraskuussa hänen lakimiehensä väitti taiteilijan kuntoa sen verran kehnoksi ettei matkustamisesta tule mitään. Jacksonin oli nimittäin määrä lentää Lontooseen oikeuden istuntoon, jossa olisi käsitelty väitettyä seitsemän miljoonan dollarin velkaa arabisheikille.

www.michaeljackson.com

Lisää luettavaa