Michael Jacksonin Beat It Eddie Van Halenin tilusooloineen päivineen pulloilla soitettuna? – Bottle Boys näyttää mallia!

29.3.2017 20:02

On taitavia ihmisiä ja sitten on ihmisiä, jotka soittavat Michael Jacksonin Beat It -hittiä Eddie Van Halenin tilusooloineen päivineen – lasipulloihin puhaltelemalla.

Bottle Boys on tanskalainen puhallinryhmä, joka on valinnut hieman erikoisemman soittimen: lasipullot. Varmasti jokainen meistä on saunaolutta litkiessään kokeillut saada ääntä aikaan kaljapullosta ja on tullut huomanneeksi, ettei se olekaan ihan niin helppoa. Bottle Boys nostaa kuitenkin kierroksia ja ryhmän Youtube-kanava onkin pullollaan (heh) loistavia lasipulloversioita aina Johnny Cashista Lady Gagan kautta Toton Africaan.

Ryhmän tuorein taidonnäyte lyö kuitenkin laudalta kaikki aiemmat, sillä nelikko tulkitsee Michael Jacksonin Grammy-palkitun hittikappaleen vuodelta 1982. Eikä tässä todellakaan mennä siitä missä aita on matalin, sillä mukana on myös kitarasankari Eddie Van Halenin alkuperäiseen kappaleeseen soittama kitarasoolo.

Hattu: päästä.

Videon päätteeksi Bottle Boysin Philip myös selittää hieman teoriaa ja tekniikkaa soolon soittamisen taustalla. Mahtavaa!

Lisää luettavaa