Michael Monroe enkelimäisenä supersankarina – Katso Elliot’s Crazy Compassin sopivasti aivot nyrjäyttävä video

Myös Monroen ääntä kuullaan Pop Snap Crackle -kappaleessa.

Eternal Erection -muusikoiden perustama Elliot’s Crazy Compass julkaisi elokuun alussa Pop Snap Crackle -singlen, jolla kuullaan vierailevana tähtenä myös ikonista Michael Monroeta. Nyt tälle kulutushysteriaa, sisäistä tyhjyyttä ja luonnon tuhoutumista käsittelevälle kappaleelle on julkaistu myös psykedeelinen musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Liisa Vääriskoski alias Munalissu.

”Näin Lissun ensimmäisen kerran Generation 2017 -näyttelyn yhteydessä. Se pidettiin Amos Andersonin taidemuseossa, jossa olin silloin töissä. Näyttelyssä oli paljon hyviä teoksia, mutta Lissun videoteos kuului suosikkeihini. Myöhemmin seurasin Munalissun hulvattomia edesottamuksia Instagramissa ja kun alettiin miettiä sopivaa ohjaajaa videolle, Lissu tuli mieleeni ja ehdotin häntä. And the rest is history”, Crazy Compassin Joakim Guthwert kertoo.

Video kuvattiin Helsingissä greenscreen-tekniikalla. Mukana videolla ovat bändin lisäksi ohjaaja itse, New Yorkissa etänä omat osuutensa kuvannut tuottaja Tomás Donker sekä enkkelimäistä jumalhahmoa esittävä Michael Monroe.

”Oli ilo vierailla Elliot’s Crazy Compass -bändin Pop Snap Crackle -biisissä, ja päädyin sitten myös biisin upealle videolle esittämään poikkeuksellista ’supersankarihahmoa’, mikä oli myös hauska ja erilainen kokemus. Bändin kundeilla on hieno asenne ja meininki, ja olen aina digannut heitä”, Monroe kertoo.

Elliot’s Crazy Compassin debyyttialbumi Bubbles julkaistaan 24. syyskuuta.