Michael Monroen kitaristinakin piipahtanut Ginger Wildheart on nimensä veroinen mies – tuhosi toimittajan toimiston jutun takia

11.6.2016 19:24

The Wildhearts -nokkamies Ginger Wildheart jutusteli faneilleen ennen Download-festivaalin keikkaansa muun muassa räjähdysherkästä suhteestaan musiikkilehdistön kanssa, raportoi Team Rock. Varsinkin eräs tapaus, jossa mies aiheutti tuhoa brittiläisen musiikkilehden konttorilla nousi aiheen tiimoilta erityisenä esiin.

– Oli hiljainen päivä ja huumeet olivat lopussa. Joku sanoi jotakin… tämä oli siis aikana ennen nettiä ja huhujen eläessä aivan omaa elämäänsä. Menisi vielä viikko ennen kuin he pystyisivät julkaisemaan anteeksipyynnön, toisin kuin nykyään esimerkiksi Gene Simmonsin tapauksessa. Emme aikoneet odottaa kahta viikkoa minkään paskiaisen anteeksipyyntöä. Saimme enemmän näkyvyyttä tyypin kamojen tuhoamisesta kuin mistään tekemästämme albumista, mies kertoilee.

Käy myös harvinaisen selväksi, että Wildheartilta ei löydy juuri sympatiaa ilmaisjakelulehdeksi viime vuonna muuttuneelle NME:lle.

– Kaikki siirtyi verkkoon ja se tappoi paskat paperilehdet kuten NME:n. Jos olet minun nurkiltani, et malttanut odottaa NME:n saavan maistaa omaa lääkettään ja niinhän he joutuivat lopulta tekemäänkin. Nyt he pyöriskelevät jätteissään ja yrittävät saada porukkaa ostamaan surkeaa tekelettään ilmaiseksi, eikä kukaan huoli sitä siitäkään huolimatta.

Huh huh. Aikamoista tekstiä/menoa, ei voi juuri muuta sanoa.

Lisää luettavaa