Mikä on ainoa kappale, mitä Ville Valo on laulanut karaokessa? Asia selvisi Revolverin haastattelussa

3.3.2023 13:32

Tällä hetkellä jossain päin Keski-Eurooppaa kiertävä Ville Valo vieraili hiljattain Revolver-lehden haastateltavana. Videomuodossa julkaistussa juttutuokiossa käsitellään Valon soolohommien lisäksi muun muassa Black Sabbathia, Type O Negativea ja Valon karaokemieltymyksiä. Viimeksi mainitut onkin nopeasti lueteltu, sillä Valo kertoo esittäneensä karaokelavalla vain yhtä biisiä: Guns N’ Rosesin Sweet Child of Minea.

”Olen laulanut sitä useaan otteeseen. Muistaakseni voitin kertaalleen [karaokekilpailun] laivalla. Voitin tupakkakartongin, tai en tiedä sainko sen laulusuorituksen ansiosta vai siksi, että lähdin pois lavalta”, Valo sanoo.

”Se sopi siihen hetkeen siksikin täydellisesti, että kartonki toimi laivalla tyynynäni ja se pieneni jatkuvasti matkan edetessä. Se oli yksi festivaalireissu, matkustin viikonlopuksi Tanskaan Roskildeen.”

Niin että jos joskus satut näkemään Ville Valon kävelevän karaokepisteelle päin, tässä on vahva vinkki siitä, mitä on tulossa. Omia biisejään Valo esittää pitkin Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa toukokuun alkuun asti, sitten alkavatkin pikkuhiljaa festarikeikat kotimaassa.

Lisää luettavaa