Mikä on rock’n’rolleinta, mitä Nightwish-kippari Tuomas Holopainen on koskaan tehnyt? – ”Olin todella häpeissäni jälkeenpäin”

18.4.2022 12:31

Nightwish-kippari Tuomas Holopainen keskusteli muun muassa lapsuudestaan, Tarja Turusesta, Alexi Laihon kuolemasta sekä yhtyeensä menneisyydestä ja tulevaisuuden näkymistä Metal Hammerin laajassa haastattelussa.

Lehden numerossa 351 julkaistussa jutussa Holopainen muun muassa kertoo, etteivät ajat Nightwishissä ole aina olleet pelkkää ruusuilla tanssimista.

”Ei kaiken aikaa”, muusikko vastaa kysymykseen, tuoko yhtye hänelle jatkuvasti onnea. ”On ollut huonojakin aikoja, mutta isoa kuvaa tarkasteltaessa se tekee minut onnelliseksi. Kun se lakkaa antamasta enemmän kuin ottaa, silloin meidän täytyy lyödä pillit pussiin.”

Vakavien aiheiden vastapainoksi Holopaiselta tiedustellaan myös mikä on rock’n’rolleinta, mitä mies on kuunaan tehnyt.

”Tuhosin kerran backstagen, koska niin nyt vain täytyi tehdä”, Holopainen paljastaa. ”Se oli ns. ämpärilistan juttuja. Ongelmat Tarjan kanssa olivat juuri silloin meneillään, joten turhautumat vain purkautuivat ulos. Olin todella häpeissäni jälkeenpäin.”

Voit käydä lukemassa haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Lisää luettavaa