Mike Portnoy ja lelurummut kohtaavat jälleen – Tällä kertaa Rush-tribuutin merkeissä

Portnoy tekee kunniaa edesmenneelle Neil Peartille soittamalla lelurummuilla tämän ikonisia komppeja.

Loudwire on jälleen kerran istuttanut entisen Dream Theater -jäsenen, nykyisin muun muassa Sons Of Apollossa vaikuttavan rumpuvirtuoosi Mike Portnoyn lelurumpujen taakse. Portnoy on aiemmin soittanut Hello Kitty- sekä Pokemon-rumpuseteillä erilaisia tunnistettavia rock-komppeja, mutta tällä kertaa tartutaankin hieman kovempaan haasteeseen.

Portnoy nimittäin teki kunniaa hyvälle ystävälleen, alkuvuodesta aivokasvaimeen menehtyneelle Rush-rumpali Neil Peartille soittamalla yhtenä maailman parhaimpana rockrumpalina pidetyn Peartin komppeja. Ja vaikka Peartin fillit ja rumpuosuudet eivät todellakaan ole sieltä helpoimmasta päästä, yllättävän tunnistettavasti Portnoy niitä saa lelusetilläkin soitettua. Katso hauska video tuosta alapuolelta.

Ja jotta homma ei menisi liikaa vakavalle asialle naureskeluksi, Portnoy myös nimmaroi videolla soittamansa setin ja kyseinen soittopeli myydään huutokaupassa, jonka tuotto ohjataan aivokasvainpotilaita auttavalle American Brain Tumor -säätiölle. Hieno ele!