Mike Portnoy julkaisi mystisen ryhmäkuvan nimekkäiden metallimuusikoiden kanssa – ”Työn alla jotain siistiä…”

"Äärettömän tuottelias päivä näiden poikien kanssa", Portnoy kirjoittaa sosiaalisessa mediassa mystisenä.
8.8.2019 09:35

Dream Theateristä lähdön jälkeen on rumpali Mike Portnoy pitänyt itsensä varsin kiireisenä musiikkirintamalla. Hän on ehtinyt muun muassa olemaan jonkun aikaa Avenged Sevenfoldin riveissä ja on viime aikoina kannutellut progemetallisuperbändi Sons Of Apollossa yhdessä Derek Sherinianin, Bumblefootin, Billy Sheehanin ja Jeff Scott Soton kanssa.

Portnoy julkaisi hiljattain sosiaalisessa mediassa kuitenkin mielenkiintoisia ja salaperäisiä kuvia, joissa tämä hengailee yhdessä Overkill-laulaja Bobby ”Blitz” Ellsworthin, kitaristi Phil Demmelin (ex-Machine Head, Vio-Lence) sekä basisti Mark Menghin (Metal Allegiance) kanssa. Ja vihjailuista päätellen nelikko on tehnyt yhdessä muutakin kuin vain juonut kahvia ja jutellut mukavia.

”Äärettömän tuottelias päivä näiden poikien kanssa hengaillessa ja jammaillessa. Työn alla jotain siistiä. Lisätietoja tulossa”, Portnoy kirjoitti kuvien saatteeksi mystisesti.

Myös Phil Demmel jakoi myöhemmin samaisen ryhmäkuvan sekä kuvan kitarastaan seuraavin saatesanoin: ”10 biisin rytmit äänitetty viime perjantaina tälle pahikselle” ja lisäsi kertovansa myöhemmin lisää hänen ”projektistaan” Portnoyn, Blitzin ja Menghin kanssa.

Nelikko on esiintynyt yhdessä aiemmin Metal Allegiance -kollektiivin kanssa, jota Menghi ja Portnoy kipparoivat yhdessä Megadethin David Ellefsonin ja Testamentin Alex Skolnickin kanssa. Lisäksi Demmel ja Ellsworth ovat olleet mukana Metal Allegiancen levyillä. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan, liittyvätkö nämä mehustelut jälleen Metal Allegianceen vai onko nelikolla jotain uutta rautaa tulessa.

Lisää luettavaa