Mike Portnoy julkaisi mystisen ryhmäkuvan nimekkäiden metallimuusikoiden kanssa – ”Työn alla jotain siistiä…”

Mike Portnoy ja kumppanit

"Äärettömän tuottelias päivä näiden poikien kanssa", Portnoy kirjoittaa sosiaalisessa mediassa mystisenä.

Dream Theateristä lähdön jälkeen on rumpali Mike Portnoy pitänyt itsensä varsin kiireisenä musiikkirintamalla. Hän on ehtinyt muun muassa olemaan jonkun aikaa Avenged Sevenfoldin riveissä ja on viime aikoina kannutellut progemetallisuperbändi Sons Of Apollossa yhdessä Derek Sherinianin, Bumblefootin, Billy Sheehanin ja Jeff Scott Soton kanssa.

Portnoy julkaisi hiljattain sosiaalisessa mediassa kuitenkin mielenkiintoisia ja salaperäisiä kuvia, joissa tämä hengailee yhdessä Overkill-laulaja Bobby ”Blitz” Ellsworthin, kitaristi Phil Demmelin (ex-Machine Head, Vio-Lence) sekä basisti Mark Menghin (Metal Allegiance) kanssa. Ja vihjailuista päätellen nelikko on tehnyt yhdessä muutakin kuin vain juonut kahvia ja jutellut mukavia.

”Äärettömän tuottelias päivä näiden poikien kanssa hengaillessa ja jammaillessa. Työn alla jotain siistiä. Lisätietoja tulossa”, Portnoy kirjoitti kuvien saatteeksi mystisesti.

Myös Phil Demmel jakoi myöhemmin samaisen ryhmäkuvan sekä kuvan kitarastaan seuraavin saatesanoin: ”10 biisin rytmit äänitetty viime perjantaina tälle pahikselle” ja lisäsi kertovansa myöhemmin lisää hänen ”projektistaan” Portnoyn, Blitzin ja Menghin kanssa.

Nelikko on esiintynyt yhdessä aiemmin Metal Allegiance -kollektiivin kanssa, jota Menghi ja Portnoy kipparoivat yhdessä Megadethin David Ellefsonin ja Testamentin Alex Skolnickin kanssa. Lisäksi Demmel ja Ellsworth ovat olleet mukana Metal Allegiancen levyillä. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan, liittyvätkö nämä mehustelut jälleen Metal Allegianceen vai onko nelikolla jotain uutta rautaa tulessa.

Incredibly productive day hanging and jamming with these boys…working on something very kewl…details coming down the road…#phildemmel #markmenghi #getonsocialmediabobbyblitz 🤘

Julkaissut Mike Portnoy Maanantaina 22. heinäkuuta 2019

View this post on Instagram

10 songs tracked all rhythms last Friday on this BadAss. I am DIGGING the fixed bridge on the Snow White Demmelition Fury!! I lived on the Floyd for so long but the tidesachangin’!! Thanks @officialjacksonguitars this is a production model that just killed it! Soon to be announced Project with Portnoy/Blitz/Menghi coming soon…….

A post shared by Phil Demmel (@phildemmel) on