Miltä Iron Maiden -hitti olisi kuulostanut Johnny Cashin esittämänä? Myles Kennedy esittää meille asiasta oman tulkintansa

The Trooper on kuulunut laulajan soolokeikkojen repertoaariin jo pidemmän aikaa.

Alter Bridge -yhtyeestä sekä Slashin soolobändin keulilta tuttu Myles Kennedy esitti hiljattain SiriusXM-radiossa hienon akustisen tulkinnan hevijätti Iron Maidenin The Trooper -klassikosta. Kyseinen vetäisy löytyy nyt myös Youtubesta ja samassa yhteydessä Kennedy myös avaa hieman sitä, miten kappale päätyi miehen akustisten soolokeikkojen yhdeksi vakionumeroksi.

”Kun lähdin kiertämään (Year Of The Tiger -soololevyn tiimoilta) Jenkkejä, Eurooppaa, Pohjois-Afrikkaa, se oli todella hauskaa. Soitin kappaleita urani varrelta sekä muutamia covereita tuomaan hieman väriä settiin. Yksi kappale nousi fanien suureksi suosikiksi”, Kennedy aloittaa.

”Makoilin sängyssäni bussissa eräs yö ja tuumin, että tarvitsen settiin biisin, jossa on tietty tempo ja tunnelma. Halusin sen olevan jokin kappale angstisilta teinivuosiltani. Muistelin, mitä bändejä siihen aikaan kuuntelin ja ajattelin, että olisi hienoa tehdä jostain kappaleesta sellainen tulkinta, joka sopii siihen kontekstiin, jota sooloprojektini edustaa, mikä on sellaista amerikkalaista soonista potpuria. Olin nuorena todella kova Maiden-fani ja Trooper on yksi suosikkibiiseistäni. Pohdin, mitä tapahtuisi, jos lähestyisin sitä biisiä samalla tavalla, kuin Johnny Cash olisi saattanut lähestyä.”