Miltä koiran penis maistuu, Knucklebone Oscar?

Ensi viikolla elokuvateattereihin saapuvassa Knucklebonehead-elokuvassa kuvataan Knucklebone Oscarin Kiinan kiertueen hurjia vaiheita. Soittimet hajoitetaan säpäleiksi ja Shanghain maailmannäyttelyssä suomalaiset känniurpot sekoilevat oikein kunnolla.

Leffassa myös näytetään, kuinka Knucklebone Oscar vierailee kiinalaisessa penisravintolassa.

Mitä peniksiä sinä sait ravintolassa maistaa?

– Oli siinä useampia, ainakin koiran ja härän penistä. Ja palleja!, nauraa Oscar eli Oskari Martimo.

– Se oli kallein ravintola missä syötiin koko reissun aikana, varmaan kaksikymmentä kertaa kalliimpi kuin perusraflat. Siellä käy kuulemma paikalliset puoluepamputkin syömässä, koska uskomuksen mukaan penisten ja pallien nauttiminen nostaa mieskuntoa.

Huomasitko itse sen vaikutuksen?

– En mä huomannut, mutta en mä toisaalta pystynyt kovin paljon sitä syömäänkään. Se oli niin hirveän rustoista. Sitten kun vielä mietti koko ajan, että mitä mä oikein syön.

Shanghain maailmannäyttelyssä te muun muassa kusitte Tanskan osastolta löytyvän aidon Pieni merenneito -patsaan altaaseen. Tuli tempusta mitään seuraamuksia?

– Ei tullut mitään! Ja ne leffan sekoilut on siis ihan totta. Kyllä mä silloin mietin, että tän kun jengi näkee niin tulee satikutia, mutta ei mitään.

 

Katso elokuvan traileri alta:

Ja ettei homma menisi ihan vain sekoilun ihmettelyksi, niin palautetaan mieleen että kyseessähän on ihan perhanan kova rockbändi. Todisteeksi käy vaikka tämä riivattu liveversio Nick Lowen Heart Of The Citystä.

Lisätietoa: www.knucklebonehead.com