Mitä kaikkea tapahtuu Tampereen G Livelabissa ensi keväänä? Twin Peaks -ilta, Lubomyr Melnyk, Bassekou Kouyate…

24.11.2022 11:10

Tampereen G Livelab tiedottaa ensi kevään ohjelmastaan, ja kuten kuvaan kuuluu, mukana on monenkirjava joukko muusikoita ja tapahtumia. Vieraita Tampereelle tulee ainakin Ukrainasta, Malista ja Norjasta, ja kotimaisia tekijöitä riittää myös runsain mitoin.

Ulkomaisista staroista mainittakoon ukrainalainen pianisti Lubomyr Melnyk, jonka sävellykset edustavat hypnoottista continuous music -tyylisuuntaa tehden samalla kunniaa Steve Reichin ja Philip Glassin kaltaisille minimalismin taitajille. Melnyk konsertoi Mansessa 27. tammikuuta. Bassekou Kouyate on puolestaan malilaisartisti, joka on tehnyt yhteistyötä niin Paul McCartneyn, John Paul Jonesin kuin Damon Albarnin kanssa. Ngoni-kielisoittimen mestari konsertoi Suomessa Ngoni Ba -yhtyeensä kanssa 25. toukokuuta.

Muista illoista voi esille nostaa esimerkiksi Gasthaus-orkesterin Twin Peaks -esityksen 18. maaliskuuta ja norjalaissaksofonisti Trygve Seimin show’n 4. toukokuuta. Katso kaikki nyt julkistetut keikat alempaa. G Livelabin kaikki tapahtumat löytyvät klubin verkkosivuilta.
27.1. Lubomyr Melnyk (UA)
24.2. Stand up -ilta Jacke Björklundin kanssa
18.3. Twin Peaks with Gasthaus Orkesteri
24.3. Jaakko Laitinen & Väärä Raha
17.4. Papanosh (FR)
22.4. Tampere Filharmonia esittää: Brasstopia
26.4. Alexi Tuomarila Trio
27.4. Aili Järvelä
4.5. Trygve Seim: Helsinki Songs + Sooäär/Yaralyan/Ounaskari
13.5. Rulla-klubi: Mimmit 15-vuotisjuhlakonsertit
20.5. The Ghost of Bruce Springsteen & The E Street Band
25.5. Bassekou Kouyate & Ngoni Ba (ML)

Lisää luettavaa