Mitä kuuluu Kornista taukoa pitävälle basisti Fieldylle? Rumpali Ray Luzier antoi tilannepäivityksen

Fieldy Kornin kanssa lavalla vuonna 2019.
Brandon Nagy / Shutterstock / All Over Press

"Kenelläkään ei ole kristallipalloa, joten kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan", rumpali toteaa.

Korn kiertää parhaillaan Eurooppaa ja saapuu kiertueensa merkeissä pian myös Suomeen. Nu metal -veteraani esiintyy nimittäin sekä Seinäjoen Provinssissa että Helsingin Tuskassa.

Bändi kiertää tällä hetkellä ilman alkuperäisjäsentään basisti Reginald ”Fieldy” Arvizua, joka ilmoitti viime kesänä pitävänsä taukoa bändihommista ja keskittyvänsä hoitamaan itsensä kuntoon ”vanhojen demonien nostettua taas päätään”. Hänen tuuraajanaan toimii Suicidal Tendencies -yhtyeestä tuttu Roberto ”Ra” Díaz.

Saksalainen MoreCore haastatteli Korn-rumpali Ray Luzieria ja kyseli tältä, mikä Fieldyn tilanne tällä hetkellä on. Luzierin mukaan Fieldy voi hyvin, mutta vielä ei ole selvyyttä siitä, milloin basisti mahdollisesti liittyisi taas remmiin. Vai liittyykö enää ollenkaan.

”Hän on veljemme, rakastamme häntä ja tuemme 110-prosenttisesti. Bändit ovat kuin avioliittoja ja joskus niistä täytyy ottaa hieman etäisyyttä, katsoa koko kuvaa ja sitä, mitä omassa elämässä on meneillään. Siinä olemme nyt tällä hetkellä Reggien kanssa”, Luzier sanoo.

”Hän on mahtava tyyppi ja yksi parhaista kavereistani, joten tuemme häntä kaikessa, mitä hän tekee. Kenelläkään ei ole kristallipalloa, joten kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mutta kaipaamme häntä kovasti.”

Luzier myös kiittelee ja ylistää Díazia, joka tekee ”helvetin hyvää työtä” Fieldyn tuuraajana.

”Mutta Fieldyn soundi on tärkeä osa Kornia. Hänellä on ihan oma soundinsa, mikä on asia, jota ihan jokainen basisti ei voi sanoa. Kun laitat Korn-levyn soimaan, se basso saa aikaan vau-efektin. Yksinään se ei kuulosta normaalilta, koska Munky ja Head (yhtyeen kitaristi) eivät kuulosta normaalilta, eikä myöskään Jon (laulaja Jonathan Davis). Mutta se basso liidaa monilla vanhemmista levyistä.”