Kornin basisti poistuu bändistä, syyttää kuvioihin palanneita ”pahoja tapoja”

Brill / Ullstein Bild / AOP

Nyt kävi sitten niin, että Korn on yhtä jäsentä köyhempi – ainakin hetken aikaa. Basisti Reginald ”Fieldy” Arvizu tiedotti eilen sosiaalisessa mediassa jäävänsä pois yhtyeen kiertueelta. Päätös oli ilmeisesti miehen oma, mutta muukin orkesteri oli sivuun jäämisen kannalla.

”Viimeisten kuuden vuoden aikana olen käynyt läpi joitain henkikökohtaisia ongelmia, jotka ovat saaneet minut palaamaan tiettyihin pahoihin tapoihin ja aiheuttaneet jännitteitä minun ja muiden ihmisten välille. Minulle ehdotettiin, että minun kannattaisi siirtyä yhtyeestä sivuun parantuakseni. Aion kunnioittaa tätä pyyntöä”, Fieldy kirjoittaa.

”Valitettavasti ette näe minua lavalla muun bändin kanssa. Alan tehdä töitä sen eteen, että saisin siivottua nämä huonot tavat pois. Tällä välin aion pysyä luovana pitääkseni mieleni ja sieluni kunnossa. Kiitän kaikkia teitä tuestanne.”

Fieldy päättää viestinsä bänditovereilleen osoitettuun lauseeseen: ”Jonathan, Munky, Ray ja Head, rakastan teitä enkä halua aiheuttaa huonoja viboja.”

Korn on ollut buukattuna Tuskaan ja Provinssiin jo parin vuoden ajan, mutta kun korona on hankaloittanut asioita, ovat keikat siirtyneet ja siirtyneet. Ensi vuonna olisi taas uusi yritys, toivottavasti kaikki on silloin ok Fieldynkin maailmassa!