”Mitä oikein istuskelet siellä”, Madonna kysyi keikalla katsojalta – tämä istui pyörätuolissa

11.3.2024 17:12

Mikäli sinulle sattuu joskus joku pieni kömmähdys yleisön edessä, niin älä huoli – sattuu sitä isommissakin ympyröissä, ja paljon pahemmin. Näin voi sanoa esimerkiksi Madonnan taannoisesta puheenvuorosta, kun popin supertähti läksytti yleisöä jokseenkin harkitsemattomalla tavalla. Tapaus sattui 9. maaliskuuta Los Angelesin Kia Forumissa.

Billboard kertoo, että Madonna harhautui vaarallisille vesille villitessään yleisöä juhlimaan. Ilmeisesti Madde huomasi jonkun istuvan katsomossa, ja poptähti kysyi katsojalta suoraan, miksei tämä noussut seisomaan muiden lailla.

”Tulkaa mukaani tälle matkalle!” Madonna sanoi ja jatkoi sitten katsojalle suoraan puhuen: ”Miksi sinä oikein istut siellä? Mitä oikein istuskelet?”

Lähemmin tilanteeseen tutustuessa syy sitten selvisi: katsoja oli pyörätuolissa. ”Ai, ok. Poliittisesti epäkorrektia, anteeksi siitä. Hienoa että olet täällä kanssamme”, Madonna jatkoi.

Tilanteesta voi katsoa X-viestipalvelussa fanin kuvaaman videopätkän, tarkasta se täältä. Toivottavasti tämä tikunnokkaan joutunut fani on pystynyt ottamaan tilanteen huumorilla.

Lisää luettavaa