Mitä tapahtui, kun Prince ja Eddie Van Halen kohtasivat palkintogaalan soundcheckissä? – Sananvaihdon aihepiiri saattaa yllättää

30.12.2021 21:46

Entinen Prince-rumpali Michael Bland pääsi todistamaan todellista musiikillisten nerojen kohtaamista 90-luvun alussa.

Asia selvisi Prince Podcastin haastattelussa, kun jutustelun tuoksinassa mieheltä tiedusteltiin, suosiiko hän David Lee Rothia vai Sammy Hagaria Van Halenin keulilla.

”Tapasin Sammyn kun me soitimme MTV Video Music Awards -gaalassa vuonna 1991”, Bland kertoo. ”Van Halen soitti Poundcaken. Yksi suosikkihetkistäni Princen kanssa työskentelyssä oli katsella, kun Eddie Van Halen ja Prince keskustelivat.”

Tästäkös podcastin isännät innostuivat, ja pyysivät miestä kuvailemaan yksityiskohtaisemmin näkemäänsä ja kuulemaansa.

”Prince ja Eddie”, Bland vahvistaa. ”Se kesti vain pari minuuttia. Olimme lopettaneet soundcheckimme ja jäimme hengailemaan heidän vuoronsa ajaksi. Prince jutteli Dick Clarkin tai jonkun kanssa kun Sammy ja Eddie tulivat paikalle. He molemmat tervehtivät Princeä, mutta Eddie jäi niille sijoilleen kun Sammy jatkoi matkaa.”

Bland ei ollut tarpeeksi lähellä kuullakseen sanatarkasti kaikkea mistä ikonit juttelivat, mutta osapuolet kuitenkin ”nauroivat paljon”.

”Princellä oli asu, joka yllä hänet oli valokuvattu. Se oli yksiosainen valkoinen liituraitapuku, jossa oli liivi päällä”, Bland muistelee. ”Eddie sanoi jotain, hymyili, kosketteli Princen takinkäännettä ja sanoi: ’Pidän tuosta; todella tyylikäs. Minulla oli tapana käyttää jotain vastaavaa.’ Tuon suuntaista – ja Eddiellä oli tosiaan tapana pukeutua samantyyppiseen asuun.”

Kumpaa laulajaa Bland sitten suosii Van Halenin keulilla? Keulakuvana Rothia, mutta laulajana Hagaria.

Lisää luettavaa