Miten country pop -tähdeltä sujuu Motörhead-klassikko? Tällä tavalla

Guns N' Rosesia lämmitellyt Carrie Underwood nousi lavalle myös Axl Rosen ja kumppanien kanssa.
11.8.2023 10:42

American Idolin kautta maineeseen ponnistanut country pop -tähti Carrie Underwood tunnetaan suurena raskaamman rockin ystävänä. Laulaja on muun muassa coveroinut Ozzy Osbournea ja nähty vierailemassa Guns N’ Rosesin keikalla (vastavuoroisesti myös Axl Rose on vieraillut Underwoodin keikalla). Ei tule siis suurena yllätyksenä, että Guns N’ Roses otti Underwoodin mukaan parhaillaan käynnissä olevalle Pohjois-Amerikan-kiertueelle yhdeksi lämmittelijäksi.

Ensimmäisellä lämppärikeikallaan Underwood esitti omien kappaleidensa lisäksi myös runsaasti covereita, jotka oli valittu Guns N’ Rosesin fanikuntaa silmällä pitäen. Kantripoppari muun muassa avasi keikkansa Joan Jettin tunnetuksi tekemällä I Love Rock ’n’ Roll -kappaleella ja keikan edetessä kuultiin lisäksi muun muassa Underwoodin tulkinnat Pat Benatarin Hit Me With Your Best Shotista ja The Rolling Stonesin Wild Horsesista, jota Guns N’ Roseskin tapasi muinoin soitella keikoillaan. Underwood tarttui myös Motörhead-klassikko Ace of Spadesiin, josta voit katsoa yleisöstä käsin kuvattua videomateriaalia tuosta alapuolelta.

Ja vähemmän yllättäen Underwood nähtiin lavalla myös itse pääaktin keikan aikana, kun tämä duetoi Axl Rosen kanssa Sweet Child O’Minen. Myös tästä esityksestä löytyy yleisöstä kuvattua materiaalia tuosta alta.

Lisää luettavaa