Miten popsuuruus Taylor Swiftin basistilta irtoaa vanha Metallica-klassikko? Todella tulisesti!

Amos Heller tunnustautuu suureksi thrash metalin ystäväksi.
14.8.2023 20:53
Vuosikausia Taylor Swiftin (kuvassa keskellä kitara sylissä) livebändissä soittanut Amos Heller (kuvassa oikeassa reunassa) tunnustautuu suureksi thrash metalin ystäväksi. Kuva vuodelta 2009.
A.PAES / Alamy / All Over Press

Amos Heller on soittanut Taylor Swiftin livekokoonpanossa vuodesta 2007 saakka. Vaikka basistin pääasiallinen työnantaja onkin popin megatähti, tunnustautuu Heller itse metallipääksi ja eritoten vanhan thrash metalin suureksi ystäväksi. Tästä käy osoituksena miekkosen Youtube-kanavallaan hiljattain julkaisema video, jolla tämä soittaa läpi Metallican Blackened-klassikon. Ja todella tulisesti soittaakin!

”Ilman thrash metalia en usko, että minusta olisi koskaan tullut muusikkoa. Enkä varmaan olisi rakastunut siihen, ellen olisi ajellut joka päivä kouluun veljieni kyydissä …And Justice For Allin pauhatessa. Tämä levy on todellinen kummajainen: mahtava metallialbumi, jolla ei ole bassoa. Joten laitoin siihen bassoa. Soundini on hieman modernimpi eikä välttämättä kyseiseen aikakauteen kuuluva, mutta minusta se istui tähän hyvin. Tämä oli todella haastava biisi soittaa ja rakastan sitä”, Heller kirjoittaa videonsa saatteeksi.

Lisää luettavaa