Mm. Pete Doherty ja Shining Helsinkiin, festareille lisänimiä

9.2.2012 17:58

Monentasoisten brittimedioiden lemmikki Pete Doherty (The Libertines, Babyshambles) konsertoi soolona Helsingin Korjaamolla torstaina 29. maaliskuuta. Konserttiliput tulevat myyntiin maanantaina 13. helmikuuta.

Musiikista sekä huumeongelmasta ja sen aiheuttamista ongelmista tunnettu Doherty työstää parhaillaan uutta materiaalia Pariisissa.

Norjalainen blackjazz-yhtye Shining esiintyy Helsingin Tavastialla lauantaina 3. maaliskuuta. Loistavalta liveyhtyeeltä ilmestyi juuri Live Blackjazz -konserttijulkaisu.

Islantilainen metalliyhtye Sólstafir heittää peräti viisi keikkaa. Aiheena on viime vuoden lopulla ilmestynyt, kovasti kehuttu Svartir Sandar -albumi.

Konsertit soivat seuraavasti:

19.04. Nosturi, Helsinki
20.04. Yo-Talo, Tampere
21.04. Lutakko, Jyväskylä
22.04. Nuclear Nightclub, Oulu
23.04. Turku, Klubi

Flow-festivaali on lisännyt kattaukseensa kanadalaisen Feistin. Kyseessä on artistin ensimmäinen Suomen-keikka. Flow ilmoittaa uusia kiinnityksiä ystävänäpäivänä 14.2.

Vaasa taas tarjoaa kokonaan uuden tapahtuman, kun Pienet festarit preerialla -tapahtuma soi 8.-9. kesäkuuta.

Punkrockia ja rap/hiphopia tarjoilevassa tapahtumassa esiintyvät muun muassa Notkea Rotta, Julma-Henri ja RPK, Stig, Maukka Perusjätkä, Tumppi Varonen ja Rane Raitsikka plays Problems, Vandaalit ja Ypö-Viis.

Lisää luettavaa