Mokoman yhdestoista levy sai nimen ja julkaisupäivän – Luvassa hyvin vaihteleva albumi

Sanoittaja Marko Annala antaa tällä levyllä alitajunnan puhua.
29.11.2019 10:02

Mokoma on vahvistanut seuraavan albuminsa julkaisupäivän ja paljastanut samalla sen nimen sekä Ville Pirisen taiteileman kansikuvan. Kotimaisen metallisuuruuden yhdestoista pitkäsoitto kantaa nimeä Ihmissokkelo ja se ilmestyy 21. helmikuuta 2020.

”Olen aiemmin ajatellut, että myrskyn silmässä ei ole sanoja. Tein erolevyn, kun olin jo löytänyt uuden rakkauden ja kirjoitin masennuksesta, kun olin jo tervehtynyt. Nyt päästin itseni vajoamaan syvyyksiin ja annoin alitajunnan puhua”, avaa laulaja ja sanoittaja Marko Annala.

Soundin Timo Isoaho vieraili marraskuun alussa Sound Supreme -studiolla yhtyeen tehdessä vielä viimeisiä silauksia 12 biisiä sisältävälle levylleen ja kirjoitti aiheesta viimeisimpään Soundi-lehteen. Toimittajan saapuessa paikalle tarkastelun alla oli kappale Toinen ihminen, jonka melodinen tarttuvuus ja ajattelemaan pakottava teksti vihjailevat ison radiohitin mahdollisuudesta. Seuraavaksi eetteristä kajahtanut Leikin loppu taas tyylitteli Slayerin, Darkthronen ja Dimmu Borgirin muodostamassa epäpyhässä kolmiossa.

”Tuleva levy on vaihteleva, hyvinkin vaihteleva. Mukana on myös Mokomalle uusia tuulia. Lienee sanomattakin selvää, että olemme itse erittäin innoissamme tämän tuoreen materiaalin äärellä”, kommentoi Annala Soundille.

Lisää luettavaa