Artisti: Mokoma

Mitä löytöjä Marko Annala, Kauko Röyhkä, Aija Puurtinen ja Jukka Nousiainen tekevät kirjaston musiikkiosastolta?

Nytpä tuli vinkki hauskasta videopaketista. Helsingin kaupunginkirjaston Kirjastokaista-mediakeskus on tuottanut videosarjan, jossa tunnetut muusikot kutsutaan vierailulle kirjastoon kertomaan, mitä mielenkiintoista heidän silmiinsä osuu musiikkiosaston valikoimista ja mitä he itse lainaisivat, mikäli olisivat paikalla ihan asiakkaina. Mukana ovat Mokoman Marko Annala, Kauko Röyhkä, Jukka Nousiainen sekä Honey B and the T-Bones -taituri Aija Puurtinen.

Ensin oli kiva ja kaunis kevät, mutta sitten saapui TAKATAKATAKATAKATALVI

Jos tästä ankeasta toukokuisesta päivästä, jolloin maa peittyi heti aamusta räntään/lumeen/loskaan ja keli on pysynyt kurjana siitä lähtien, haluaa etsiä jotain hyvää, niin ainakin päivä on erinomaisen sopiva oheisen Mokoma-esityksen kuuntelemiselle. Mikäli tämä viime vuonna julkaistu vanhan hitin uudelleenlämmittely on jäänyt välistä, korjaa tilanne nyt, sillä kappale lähtee videolla nk. kuin tykin suusta. Hyvä!

Festariuutisia: Don Huonot palaa keikkalavoille Rockfestissä, muitakin uusia nimiä julki

Rockfest se vain muuttuu alati muhkeammaksi. Kun pääesiintyjäosasto on julkistettu jo aikapäiviä sitten, tipahtelee nyt esille tapahtuman pienempiä nimiä – jotka nekään eivät mitään pikkiriikkisiä bändejä todellakaan ole. Katso vaikka nyt näitäkin.