”Monesko keikkailuun liittyvä operaatio tämä oli? Sekosin laskuissa kahdeksan jälkeen!” – Paul Stanley joutui leikkauspöydälle

Kiss-keulahahmon keikkareissuissa rähjääntynyttä olkapäätä jouduttiin korjailemaan kirurgisesti.
17.12.2021 20:04

Kiss-nokkamies Paul Stanley joutui aiemmin tällä viikolla leikkauspöydälle. Tammikuussa 70 vuotta täyttävä laulaja-kitaristi kertoi aiheesta Twitterissä julkaisemalla kuvan, jossa tämä lepäilee kotonaan operoidun kätensä kanssa.

”Olkapääleikkauksessa tänään! Monesko keikkailuun liittyvä operaatio tämä oli? Sekosin laskuissa kahdeksan jälkeen! Oliko se sen arvoista? Ehdottomasti!” Stanley kirjoittaa kuvan saatteeksi.

Stanley puhui viime keväänä SiriusXM:n Jim & Sam Video Interviews -ohjelmassa kunnostaan ja siitä, millaista on keikkailla yli kuusikymppisenä ja millaisen jäljen kiertue-elämä on häneen jättänyt.

”Kiertäjäkalvosimeni on korjattu. Hauisjänteeni paukahti noin puolitoista vuotta sitten ja se piti korjata leikkauksella. Molempien polvieni rustot ovat revenneet. Lonkkani on vaihdettu. Luojan kiitos nykylääketieteestä: pärjään vielä toiset 50 tuhatta mailia”, Stanley totesi.

”Suurin osa lääkäriystävistäni ja ortopedini ovat sanoneet, ettei yksikään pesäpallon tai jalkapallon pelaaja pelaa enää 50-, 60-vuotiaina ja minä se vaan juoksen edelleen ympäri lavaa ja hypin ilmaan parikymmentä kiloa varusteita niskassani. Jossain vaiheessa kroppa ei vain enää kestä.”

 

Lisää luettavaa