Monipuolisesti juurevaa Saaribluesia juhlitaan muun muassa Pepe Willbergin ja Ina Forsmanin kera

3.4.2024 10:49

Elokuun 10. päivä järjestettävä Saariblues tuo jälleen Tampereen Viikinsaareen juurevia, rytmimusiikin ytimen löytäneitä esiintyjiä.

Pääesiintyjäksi on kiinnitetty Pepe Willberg, joka bändeineen tarjoaa yleisölle paketin 60-luvun nostalgiaa ja Otto Donnerin sävellyksiä. Muita esiintyjiä ovat 2015 Finnish Blues Awardsien vuoden tulokas Ina Forsman, kuulijat 40- ja 50-lukujen rhythm & bluesin rytmikkääseen maailmaan vievä Tina Bednoff & The Cocktailers, iätöntä bluesia tarjoileva Lena & The Slide Brothers, afro-amerikkalaista musiikkiperinnettä ja suomalaista mytologiaa yhdistelevä Juurakko sekä groovea ja modernia twistiä puhkuva Lazymen Blues Band.

”Vaikka sukupuolien eritteleminen on vanhanaikaista, on pakko korostaa, että kesän 2024 Saaribluesissa on paljon osaavia naismuusikoita. Ina Forsman on jo kansainvälisen tason tähti, kahden bändin keulassa vaikuttaa taitava naissolisti ja koko Juurakon naisviisikko vie juurimusiikkia aivan uudelle asteelle. Pepe Willberg puolestaan kuljettaa Saaribluesin populaarimusiikin ytimeen. Luvassa on oldies and goldies, mikä rytmittää ja laajentaa festivaalin tyylijakaumaa miellyttävästi”, kommentoi promoottori Rowan Raffetry.

Liput (alkaen 44,90€) myy Lippupiste. Lipunhinnat sisältävät festivaalin ja laivamatkat.

Lisää luettavaa