Mötley Crüen, Twisted Sisterin ja Poisonin menestyslevyjen tuottaja myi tuotantojensa oikeudet

Tom Werman tuotti muun muassa Mötley Crüen (kuvassa) alkuaikojen levyjä.
Kevin Estrada /Shutterstock /All Over Press

Tom Werman on tuottanut 23 kulta- ja platinalevyä.

Monet artistit kuten Bob Dylan, Neil Young ja David Crosby ovat viime aikoina myyneet tuotantojensa oikeuksia valtavista summista. Eivätkä näin ole toimineet pelkästään muusikot vaan myös esimerkiksi tuottajasuuruus Bob Rock (Metallica, Mötley Crüe) myi alkuvuodesta omia oikeuksiaan tuottamiinsa levyihin sievoisesta summasta.

Nyt joukon jatkoksi on liittynyt myös hard rockin parissa merkittävän uran tuottajana tehnyt Tom Werman, joka on myynyt omat oikeutensa tuottamiinsa levyihin newyorkilaiselle Reservoir-yhtiölle. Werman tuotti urallaan useita menestyslevyjä muun muassa Poisonille (Open Up and Say… Ahh!), Twisted Sisterille (Stay Hungry), Mötley Crüelle (Shout At The Devil, Theatre Of Pain ja Girls, Girls, Girls) ja Ted Nugentille (Ted Nugent). Wermanin tuottamiin hittikappaleisiin kuuluvat muun muassa Poisonin Every Rose Has Its Thorn, Poisonin Nothin’ But A Good Time, Twisted Sisterin We’re Not Gonna Take It sekä Mötley Crüen Girls, Girls, Girls. Kaupasta uutisoi Music Business Worldwide.

”On ilahduttavaa tehdä sopimus Faith Newmanin ja koko Reservoiv-tiimin kanssa, jotka aidosti välittävät töistäni. On hienoa, että olen löytänyt näin innokkaat tukijat”, Werman kommentoi.