Motörhead oli pahamaineinen rymyryhmä – millaista on meno Phil Campbellin perhebändin kiertueilla?

16.11.2023 09:24

Phil Campbell on keskittynyt Motörheadin jälkeen omaan Phil Campbell and the Bastard Sons -bändiinsä. Yhtye on nimensä mukaisesti Campbellin ja tämän kolmen pojan Toddin, Danen ja Tylan tähdittämä kokoonpano, ja Classic Rock halusi tietää, millaista meininkiä tämä porukka harrastaa tien päällä. Ilmeisesti isäpappa-Campbell on Motörhead-aikojen jälkeen vähän rauhoittunut, mutta poikalauma hallitsee arveluttavan käytöksen.

”Ei tämä ole samanlaista kuin vanhoina Motörhead-aikoina, koska en ole juonut viiteen vuoteen. Tai ehkä otan yhden kaljan ennen keikkaa, mutta Motörheadille tyypillinen liioittelu on tiessään”, Campbell kertoo.

”Yritämme mahdollisuuksien mukaan rajoittaa kiertueet kahteen tai kolmeen viikkoon, ja se toimii todella hyvin. Kaikilla on hauskaa, ja nautin hommasta kovasti.”

Mitä rockbändeille tyypilliseen rymyämiseen tulee, Campbell on muuttanut omia toimintatapojaan huomattavasti.

”Remellys jatkuu sen jälkeen, kun olen mennut maate. Ja menen aina ensimmäisenä nukkumaan”, Campbell sanoo.

”Tiedätkös, minulla oli tapana nauraa rockbändeille, jotka ottivat päiväunia. Nyt minusta on tullut juuri sellainen. Päikkärit ovat hieno juttu.”

Campbellilta kysyttiin myös, mitä hänen vaimonsa tuumaa ”Bastard Sons” -nimestä. Vastaus: eipä juuri pidä, mutta huumorintaju kestää tämän verran.

”Ei hän ole koskaan ollut nimen suuri ystävä, koska kaikki lapsemme ovat avioliitossa syntyneitä. Mutta hän sietää sitä”, Campbell kertoo.

Lisää luettavaa