Artisti: Motörhead

Entiset Motörhead-muusikot puuhaavat Lemmy-muistokonserttien sarjaa – ”Haluamme tehdä jotakin erityistä”

Entiset Motörhead-muusikot ovat järjestelemässä muutaman valikoidun konsertin sarjaa laulaja-basisti Ian ”Lemmy” Kilmisterin muistolle. Orkesterin ex-kitaristi Phil Campbell kertoo rock-toimittaja Mitch Lafonille, että hän ja Mikkey Dee aikovat lyöttäytyä yhteen erikoisvieraiden kanssa ja esittää pari tuntia tanakkaa Motörhead-jyräystä per ilta eri puolilla maailmaa. ”Haluamme tehdä jotakin erityistä”, mies toteaa suunnitelmista, lisäten: ”Aion tehdä kaikkeni, jotta saamme kasaan jotakin hyvin, hyvin erityistä.”

”Hän on jälleen Philin ja Lemmyn luona” – muusikkokollegat surevat edesmennyttä Fast Eddie Clarkea somessa

Kuten jo aiemmin päivällä uutisoimme, ex-Motörhead-kitaristi ”Fast” Eddie Clarke menehtyi eilen keuhkokuumeen uuvuttamana 67-vuotiaana. Miehen kuolema merkitsi samalla Motörheadin klassisen kokoonpanon viimeisenkin elossa olleen jäsenen poistumista keskuudestamme. Clarke oli vertaistensa keskuudessa hyvin arvostettu muusikko, joten ei ihme, että soittajat eri puolilta maailmaa ja musiikkikenttää ovat kääntyneet sankoin joukoin sosiaalisen median puoleen suremaan jälleen yhden ikonisen kollegansa menetystä.

Päivän iloisempi Motörhead-johdannainen uutinen: Phil Campbell on elossa, voi hyvin ja julkaisee yhä musiikkia

Tästä torstaista tuli rockmusiikin saralla synkkä päivä, kun maailmalle kantautui tieto Motörheadin kitaristina tunnetun ”Fast Eddie” Clarken kuolemasta. Rauha hienon muusikon sielulle, ja terveisiä Lemmylle ja Philthylle sinne jonnekin. Vetäkää taas triona tiukasti!

Surullisia uutisia: Motörhead-kitaristi Fast Eddie Clarke on kuollut – bändin klassikkokokoonpanon viimeinenkin jäsen on poissa

Huonoja uutisia, hyvät ystävät. Motörheadin Facebook-sivulla julkistettiin juuri tieto, että yhtyeen kitaristisuuruus Fast Eddie Clarke (Edward Allan Clarke) on kuollut. Clarke kuoli 10. tammikuuta 67-vuotiaana keuhkokuumeeseen.

Ex-Motörhead-rumpali: Lemmyn kuolema oli suurempi tapaus kuin Elviksen aikanaan

Vaikka musiikkimaailma onkin menettänyt reilun kahden vuoden aikana melkoisen joukon legendaarisimpia hahmojaan, harvassa ovat ne, joita muistellaan yhtä lämpimästi ja suurella kunnioituksella kuin kaksi vuotta sitten menehtynyttä Motörhead-ikoni Lemmy Kilmisteriä. Miehen matkassa 23 vuotta matkannut rumpalimestari Mikkey Dee kertookin Goldminen haastattelussa, että Lemmy olisi epäilemättä yllättynyt kaikesta kuolemansa jälkeisestä palvonnasta.