Mudhoney julkaisi uuden singlen, avaa tulevan albumin taustoja – ”Huumorintajuni on synkkää ja nämä ovat synkkiä aikoja”

Digital Garbage on yhtyeen kymmenes studioalbumi.
11.7.2018 08:43

Seattlelaisveteraani Mudhoney julkaisee uuden pitkäsoittonsa Digital Garbage 28. syyskuuta. Esimakuna tulevasta on nyt julkaistu single Paranoid Core, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

Nokkamies Mark Arm kertoo levyn tarkastelevan nykymaailman menoa bändille ominaisesta vinksahtaneesta näkövinkkelistä. Tai kuten Arm asian muotoilee: ”Huumorintajuni on synkkää ja nämä ovat synkkiä aikoja”. Kappaleista voi löytää suoria viittauksia vaikkapa Charlottesvilleen (jossa uusnatsi ajoi autolla rasisminvastaista mielenosoitusta pitäneeseen väkijoukkoon viime vuonna) ja osansa saavat myös esimerkiksi sosiaalinen media ja järjestäytynyt uskonto.

”Yritin pitää asiat suhteellisen yleismaailmallisina, jotta levy ei olisi liikaa ajassa kiinni – toivottavasti osa näistä asioista nimittäin tulee katoamaan. Et todellakaan halua huomata joskus tulevaisuudessa, että ’Hei, nämä lyriikat ovat edelleen ajankohtaisia. Mahtavaa'” Arm nauraa.

Lisää luettavaa