Murhaballadia iltapäiväänne! Timo Rautiainen ja Jussi Lampi esittelevät uuden bändinsä

Murha vetää miehet vakaviksi. Kuva: ruutukaappaus.

Aiemminkin yhteistyötä tehneet Timo Rautiainen ja näyttelijä Jussi Lampi valmistautuvat julkaisemaan yhteisen albumin joskus ”epämääräisen ajan kuluttua”. Nyt olisi kuitenkin tarjolla kaksikon ensimmäinen biisi. Kohteeksi on valikoitunut erittäin vetävän tarinan kertova murhaballadi.

– Olen laulanut tätä Mikko Koivusalon säveltämää ja sanoittamaa kappaletta jo vuonna 2004 Eastwayn tuottamassa joulurevyyssä ”Reet silmissä”. Koska se on luonteeltaan tuollainen synkkä kansanlaulu, ajateltiin Timon kanssa että tässäpä meille oivallinen laulu settiin, kertoo Jussi Lampi.

– Ja mikä olisikaan tämän parempi aloitus duon studio-uralle kuin tämä pohjalainen murhaballadi; harmihan tuollainen levyttämätöntä mestariteosta olisi jättää unholaan, jatkaa Timo Rautiainen. – Ja koska me ollaan tiukasti nykyajassa kiinni olevia kavereita, tehtiin biisistä video samoilla lämmöillä” miehet vastaavat kuin yhdestä suusta.

Levyn valmistumista odotellessa voi käydä viihtymässä kaksikon keikoilla, niitä on vielä tämän vuoden puolella peräti 11 kappaletta.