Musiikkia ja videoita: Device, Petri Nygård ja tietenkin Puhelinkoppi!

19.2.2013 17:07

Nyt onkin monipuolinen kattaus uutuuksia!

Disturbed-solisti David Draimanin uusi Device-yhtye julkaisee huhtikuun alussa debyyttialbuminsa, jonka melkoisesta vierailijakaartista mainittakoon Serj Tankian, Tom Morello, Geezer Butler, Glenn Hughes ja M. Shadows. Maaliskuun lopulla ilmestyvästä Soundista löytyy enemmänkin Device-juttua, mutta sitä odotellessa voi tarkastaa ryhmän Vilify-singlen Soundcloudissa.

Rääväsuu-räppäri Petri Nygård onkin elellyt vähän hiljaisemmin viime aikoina, mutta nyt tärähtää taas. Iron Sky -mies Timo Vuorensola on nimittäin ohjannut Nygårdin takuuvarmaa asiaa sisältävän 3 Asiaa -videon, jonka pariin pääsee tässä alla:


 
Mutta eipäs unohdeta toista tamperelaislegendaa eli Puhelinkoppia. Nyt on nimittäin niin, että rääväsuu-punkkarit julkaisevat Kiitosmulkut 1989-2013 -albumin maaliskuun lopulla.

– Kyllähän tämä taitaa jäähyväislevy olla. Äänitettiin koko roska JJ-studiolla livenä ja miksauksineen aikaa meni kaksikymmentä tuntia. Sessiot oli mukavat ja sekavat, sellaiset vanhojen partojen kokoontumisajot. Mukana oli ensimmäistä, ja viimeistä, kertaa Puhelinkopissa eri aikoina soittaneet molemmat kitaristit eli Raimo ja Pasi V. Virtanen. Mullehan tämä oli ensimmäinen Puhelinkoppi-sessio sitten vuonna 1995 tapahtuneen Potut vittuina -kasettialbumin. Muutenkin orkkisjätkät olivat messissä ja laadustakin sen kyllä huomaa, kitaristi Raimo sanoo.

– Albumin viimeinen biisi Kiitos on kunnianosoitus Manowarin paskametallille ja samalla se niputtaa yhteen koko Puhelinkopin uran kaikessa surkeudessaan. Onnistuttiin tuossa päätöksessä erinomaisesti ja hakkaammekin Manowarin kaikki loppupaisutukset yhteensä, kun taas sanoituksissa mainitaan muutamia kymmeniä Puhelinkopin aikaisempia biisejä nimeltä. Helvetin kova suoritus. Niin joo, keikkoja on turha odotella. Ei huvita.

Tuore Valtio vihaa sua -kappale soi tässä alla:

Lisää luettavaa