Mustaan rytmimusiikkiin erikoistunut Funky Elephant löysi uuden kodin – Syksyllä luvassa edeltäjiään elämyksellisempi festivaali

Funky Elephant -festivaali järjestetään 9.-10. syyskuuta.
31.5.2017 21:08

Aiempina vuosina keväisin järjestetty Funky Elephant -festivaali tiedotti jo aiemmin siirtävänsä ajankohtaansa syyskuuhun. Nyt mustaan rytmimusiikkiin erikoistunut festivaali tiedottaa uudesta tapahtumaympäristöstä.

Konseptiltaan boutique-tyylinen festivaali järjestetään syyskuun toisena viikonloppuna ja se siirtyy Helsingin Suvilahden vanhaan tehdasmiljööseen. Luonteeltaan monikulttuurinen, välitön ja lämminhenkinen Funky Elephant järjestetään Suvilahden kulttuurikeskittymän intiimeillä ja tunnelmallisilla sisäpihoilla, jotka saavat aivan uutta ilmettä valojen ja dekoraatioiden kautta.

Festivaalijohtaja Sami Mannerheimon mukaan festivaalin keskeisimmät uudistukset ovat sen sijainnin tarjoamat hyödyt sekä entistäkin monipuolisempi ohjelmatuotanto.

– Festivaalin tavoite on luoda uudenlaista, avointa ja osallistavaa kaupunkikulttuurihenkeä sekä suurtapahtumia intiimimpää tunnelmaa. Meille on tärkeää, että Funky Elephant kokoaa erilaisista etnisistä ja kulttuurisista taustoista tulevat ihmiset yhdeksi suureksi perheeksi nauttimaan yhdessäolosta ja yhdessä tekemisestä, Mannerheimo sanoo.

Lauantaina 9. syyskuuta nautitaan rytmimusiikin moninaisesta kirjosta sekä elämysohjelmasta runsaimmillaan ja sunnuntaina on luvassa kaikenikäisille sopiva maksuton koko perheen kulttuurikarnevaali. Ensimmäiset esiintyjät, tarkempi ohjelma sekä aluekartta julkaistaan kesäkuun puolessa välissä.

Lisää luettavaa