Muutoksia Alice Cooperin yhtyeessä – kitarataituri Nita Strauss vaikuttaisi somepäivityksensä perusteella jättävänsä bändin

11.7.2022 20:49

Kitaristi Nita Strauss kertoo, ettei ole mukana Alice Cooperin tulevalla syksyn kiertueella.

”Aivan uskomattoman Euroopan-kiertueen jälkeen on katkeransuloista kertoa, että en ole mukana Alice Cooperin syksyn kiertueella”, Strauss tiedottaa sosiaalisessa mediassa. ”Joudun myös valitettavasti peruuttamaan sooloyhtyeeni festivaalikeikat tämän vuoden osalta.”

”En ole raskaana!” kitaristi jatkaa. ”Tähän ei liity minkäänlaista draamaa ja kiertämisen osalta kalenterini on täynnä – itse asiassa olen parhaillaan lennolla kohti seuraavaa seikkailua, ja olen lavalla paljon nopeammin kuin luulettekaan. Mutta siitä lisää tuonnempana.”

Straussin tekstistä saa käsityksen, jonka mukaan hän ei olisi palaamassa pestiinsä syksyn jälkeen.

”Kuluneet kahdeksan vuotta yhdessä ovat olleet elämäni määrittävä kokemus, enkä voisi olla kiitollisempi Alicelle, Sheryl Cooperille, Shep Gordonille, ällistyttävälle bändille, henkilökunnalle ja minut painajaisiinne tervetulleeksi toivottaneille faneille”, Strauss kirjoittaa. ”En tiedä mitä tulevaisuus tuo tämän jälkeen tullessaan, mutta olen ikuisesti kiitollinen.”

Strauss korvasi entisen Alice Cooper -kitaristi Orianthin kesäkuussa 2014.

 

Lisää luettavaa