Näinköhän Ozzy Osbournen ja Geezer Butlerin välit ovat ihan hetkeen paranemassa? Pimeyden prinssi kutsuu basistia ”paskiaiseksi”

24.11.2023 21:06

Ozzy Osbourne harmittelee, että entinen yhtyetoveri, bassoa Black Sabbathissa lätkytellyt Geezer Butler ei ole ollut häneen viime aikoina yhteyksissä. Lähentymistä ei välttämättä ole hetkeen myöskään luvassa, sillä Ozzy kutsuu basistia ”paskiaiseksi” tuoreessa haastattelussaan.

Butler myönsi Into The Void -elämäkerrassaan, ettei kaksikko ole pahemmin ollut tekemisissä muusikoiden vaimojen viileiden välien takia.

Ozzy laukoo tilanteesta suorat sanat Rolling Stone UK:n haastattelussa

”Tony Iommi on tukenut minua aina sairastumisestani lähtien”, Osbourne sanoo. ”Geezer Butler ei ole soittanut minulle vittu kertaakaan. Ei edes yhtä vitun puhelua.”

”Soitin hänelle joka vitun ilta kun hänen poikansa syntyi, vaikka olinkin sotatilassa Black Sabbathin kanssa [Ozzyn potkujen jälkeen]. Tuumin, että ’vittu soikoon, hän on kaverini. Minä soitan hänelle.’ Mutta häneltä ei ole tullut yhtäkään puhelua.”

”Se on surullista. Me kaikki vartuimme yhdessä, mutta hän ei voi nyt tarttua puhelimeen kuin mies ja kysellä miten minulla menee. Jopa Bill Ward on ollut minuun yhteydessä. Olen sanonut joitain juttuja Billistä, enkä tiedä miksi, mutta sairastuttuani hän otti minuun yhteyttä.”

”En ole järkyttynyt, olen vain ihan vitun surullinen, ettei hän voi vain soittaa pitkästä aikaa ja kysyä ’kuinka voit?’ Vitun paskiainen.”

Osbournen mukaan se, että muusikoiden vaimot eivät tule toimeen keskenään, ei pitäisi vaikuttaa vanhojen kaverusten väleihin.

”Aiotko ihan oikeasti piilotella vaimosi helmoissa sen takia?” Ozzy kysyy.

Lisää luettavaa