Nancy Reagan ja Johnny Wittu pelehtivät kanakopissa – Mitä tahansa voi tapahtua Panssarijunan videolla

18.5.2015 13:06

Viehättävän romuluista bluesia – oman määritelmänsä mukaan trauma bluesia – soittava Panssarijuna on julkaissut kohtalaisen psykedeelisen videon uuteen Punainen kukko -kappaleeseensa.

”Aloin automaattisesti lähettää seksiviestejä Facebookissa useille naisille”

Otetaanpa kuvailua suoraan tiedotetekstistä: ”Video alkaa Suomen eduskuntatalolta. Panssarijunan laulaja Johnny Wittu aiheuttaa kansainvälisen selkkauksen pelehtimällä Nancy Reaganin kanssa kanakopissa. Ronald Reaganin ratkaisu kriisiin on odotettu: haulikko.

Luitte aivan oikein. Ja jos ette vieläkään usko, niin katsokaapa tuo alta löytyvä, kohtalaisen hämmentävä video, jolla esiintyy myös monta muuta tuttua hahmoa.

– Eläydyin konservatiivipoliitikon rooliini niin voimakkaasti, että aloin automaattisesti lähettää seksiviestejä Facebookissa useille naisille, Wittu kommentoi.

Videon teki porilainen Kai Johansson, joka on tehnyt videoita aiemmin Panssarijunan lisäksi muun muassa Faarao Pirttikankaalle. Johansson tunnetaan myös afrorock-yhtye Mama Longhornin nokkamiehenä.

– Videon poliitikot ovat visioiltaan harhaisia, niin kuin poliitikot tapaavat olla, Johansson sanoo.

Punainen kukko löytyy äskettäin julkaistulta seiskatuumaiselta vinyyliltä, jonka toisella puolella on Talmud Beachin kappale Summertime Mother. Laitetaanpa senkin video tähän alle, erinomaisen verevää bluesia on tämäkin. 

Lisää luettavaa