Nightwish soittaa kotikonnuillaan muhkean stadionkeikan – ”Itselleni koko rundin ehdoton kohokohta”, Tuomas Holopainen sanoo

8.11.2022 09:24

Nightwish tiedottaa vaihteeksi iloisia uutisia fanikunnalleen. Viime ajat ovat sujuneet Nightwishin yhteydessä alakuloisissa merkeissä, kun Floor Jansen tiedotti syöpädiagnoosistaan, mutta tämän sairauden hoito saatiin onneksi ilmeisesti hyvin liikkeelle. Nyt bändi sitten kertoo, että ensi kesäksi on sovittu Suomeen uusi jättikeikka – ja edellisen konserttijulkistuksen tavoin tämäkin esitys järjestetään muualla kuin suurten kaupunkien stadioneilla.

Nightwish nimittäin palaa kotiseudulleen Kiteelle. Yhtye esiintyy 16. kesäkuuta Kiteen Rantakentän uusitulla pesäpallostadionilla. Konsertti järjestetään yhteistyössä Kiteen Pallon, Kiteen kaupungin sekä tapahtumatuotantoyritys Nordic Live Productionsin kanssa.

”Bändiltä pääsi kollektiivinen riemunkiljahdus, kun keikasta Kiteen Rantakentällä meille kerrottiin. Se tulee olemaan Human. :II: Nature. -maailmankiertueen viimeisiä esiintymisiä ja itselleni koko rundin ehdoton kohokohta. Kotikaupunki, sen ihmiset, ja väki ympäri maailmaa tulevat taatusti luomaan tapahtumaan maagiset puitteet. Odotamme ihan täpinöissämme, nähdään siellä!” Tuomas Holopainen ilakoi tiedotteessa.

Nightwish on aiemmin julkaissut myös toisen Suomen-konsertin, joka järjestetään 17.6. Vaasan Lemonsoft Stadionilla. Nämä esiintymiset ovat Nightwishin viimeiset Suomen-keikat ennen kuin yhtye jää tauolle.

Kiteen-konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 11. marraskuuta Lippupisteessä. Konserttiin on myynnissä ikärajattomia- ja K18-lippuja. Pääsylippujen hinnat ovat alkaen 79,90 euroa.

Lisää luettavaa