”Niin hirvittävä rikos, että se loukkasi koko vitun Yhdysvaltoja!” – Bruce Springsteen kommentoi pidätystään Broadway-paluussaan

27.6.2021 21:40

Bruce Springsteen palasi Broadwaylle lauantai-iltana. Kyseessä oli miehen ensimmäinen Broadway-esitys sitten joulukuun 15. 2018.

”Tämä on tehnyt tuloaan jo pidemmän aikaa!”, Springsteen sanoi yleisölle avausnumeron jälkeen, ja kertoi mitä on puuhannut pandemian aikana. Tekemistähän on riittänyt, sillä Pomo muun muassa julkaisi Letter to You -albumin, lanseerasi podcastin entisen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa sekä päätyi ”käsiraudat ranteissa putkaan”.

Mies vitsaili viimevuotisella pidätyksellään seuraavasti:

”Tapaukseni oli Yhdysvallat vastaan Bruce Springsteen. Se on aina lohdullista kuultavaa — että koko kansakunta on sinua vastaan. ’Olet onnistunut tekemään niin hirvittävän rikoksen, että se loukkasi koko vitun Yhdysvaltoja!'”

Springsteenia epäiltiin alunperin rattijuopumuksesta, liikenteen vaarantamisesta sekä alkoholin nauttimisesta julkisella paikalla. Lopulta mies myönsi syyllisyytensä viimeiseksi mainittuun.

American Skin (41 Shots) -kappaletta sisään spiikatessaan Springsteen heittäytyi vakavammaksi.

”Elämme todella vaikeita ja huolestuttavia aikoja”, Springsteen sanoi. ”En usko nähneeni elinaikanani vastaavaa hetkeä, jolloin demokratian selviäminen, ei edes se, kuka johtaa show’ta seuraavat neljä vuotta, vaan demokratia itsessään on vakavasti uhattuna. Olen peloissani puolestamme… nämä ovat pelottavia aikoja täynnä sekasortoa.”

Illan settilista näytti seuraavalta:

Growin’ Up
My Hometown
My Father’s House
The Wish
Thunder Road
The Promised Land
Born in the U.S.A.
Tenth Avenue Freeze-Out
Tougher Than the Rest
Fire
American Skin (41 Shots)
The Rising
Dancing in the Dark
Land of Hope and Dreams
I’ll See You in My Dreams

Lisää luettavaa