Nilkka murtuu kesken keikan, kiertuetta olisi vielä viisi viikkoa jäljellä mutta periksi ei anneta – tätä asennetta on pakko arvostaa

6.3.2023 10:58

Napalm Deathin keulakuva Mark Greenway alias Barney on selvästi kaveri, joka ei luovuta ihan helpolla. Antaumuksellisesta live-esiintymisestään tunnettu grindcore-pioneeri mursi nimittäin nilkkansa kesken keikan Saksan Münchenissä 19. helmikuuta, mutta keskeyttikö tämä haaveri yhtyeen kiertuetta? Ei suinkaan, vaan Barney hoitaa hommansa loppurundin ajan istualtaan. Hyvä!

Blabbermouth uutisoi Pariisissa 26. helmikuuta taltioidusta keikkavideosta, jolla tuolilla istuva Barney kertoo tilanteestaan yleisölle.

”Mursin nilkkani lavalla Münchenissä viikko sitten. Minulla olisi edessä vielä viisi vitun viikkoa tässä tilanteessa, mutta aion ottaa siitä kaiken irti”, Barney sanoo yleisölle. ”Sanomattakin lienee selvää, että minulla oli mahdollisuus jättää keikat hoitamatta, mutta sellaista en tee enkä halua tehdä. Haluan jatkaa, ja sillä selvä. Joten vielä kertaalleen pahoitteluni ja kiitos kärsivällisyydestänne.”

Napalm Deathin tiivistahtisin keikkarupeama päättyy 12. maaliskuuta Ison-Britannian Camdenissa, ja sen jälkeen on edessä huhtikuun lopussa pari festarikeikkaa. Pikaista toipumista vain 53-vuotiaalle hurjapäälle, kesäkeikat olisi varmasti kiva hoitaa tavalliseen tapaan seisaaltaan!

Lisää luettavaa