No nyt on komeaa! – Tältä näyttää ja kuulostaa, kun tuhat muusikkoa rokkaa yhdessä Rage Against The Machinen klassikkobiisiä

Rockin' 1000 on jälleen eeppisyyden ytimessä.
15.8.2019 12:37

Rockin’ 1000 on projekti, joka kokoaa nimensä mukaisesti tuhansia muusikoita yhteen erinäisiin livetempauksiin. Tämä ”maailman suurin orkesteri” sai alkunsa vuonna 2015, kun ryhmä muusikoita päätti tempauksellaan saada Foo Fightersin esiintymään kotipaikkaansa Italian Cesenaan ja kokosi 1200 muusikkoa yhteen soittamaan bändin musiikkia. Tempaus onnistui ja sen jälkeen Rockin’ 1000 on myöhemmissä kokoontumisissaan tulkinnut muun muassa Nirvanaa ja The White Stripesia.

Viimeisin kokoontuminen tapahtui 7. heinäkuuta Frankfurtissa, josta on nyt julkistettu videotallenne tuhatpäisen orkesterin esittämästä Rage Against The Machine -yhtyeen Killing In The Name -megahitistä. Ja kuten tuosta yläpuolelta voidaan nähdä, on meininki ollut massiivisen eeppistä, kun megalomaanisen orkesterin kitarat, rummut, bassot, puhaltimet ja muut soittimet kajauttavat biisin ilmoille. Hyvä!

Mikäli mielii päästä itsekin osaksi tätä jättimäistä orkesteria, seuraava tilaisuus siihen tarjoutuu 12. lokakuuta Milanossa. Tarkempia tietoja löydät täältä.

Lisää luettavaa