Nyt alkaa tapahtua: Rolling Stones julkisti tulevan albuminsa nimen, pian on netissä nähtävää

5.9.2023 07:00

The Rolling Stonesin uudesta levystä on tihkunut tietoa julki pikkuhiljaa. Elokuun lopussa bongattiin itälontoolaisesta lehdestä mysteerinen mainos, jossa Hackney Diamonds -niminen yritys kauppasi palveluitaan Rollarien tuotannosta lainatuin sanankääntein. Sitten tuli julki pätkä uutta musiikkia, ja viimeistään siinä vaiheessa kävi selväksi, että kysyntää riittää – esittelyyn tarkoitettu verkkosivu nimittäin rysähti nurin kovan liikenteen vuoksi.

Nyt yhtye on julkaissut tiedotteen, jossa vahvistetaan, että uuden studioalbumin nimi on tuo lehti-ilmoituksessakin vilahtanut Hackney Diamonds. Asista kertoo muun muassa Billboard. Eivätkä julkistukset jää siihen, vaan yleisölle tarjotaan 6. syyskuuta Jimmy Fallonin juontama livestream, jossa bändi kertoo levystä tarkemmin. Livestream toteutetaan tässä osoitteessa 6.9. klo 16.25 alkaen.

Alapuolelta voi katsoa lyhyen mainoksen siitä, mitä tuleman pitää. Hackney Diamonds on monellakin tapaa kiinnostava tapaus: se on ensinnäkin ensimmäinen uutta Rolling Stones -tuotantoa tarjoava levy 18 vuoteen, toiseksi se on yhtyeen ensimmäinen studioalbumi Charlie Wattsin kuoleman jälkeen ja kolmanneksi Paul McCartney suorittaa tiettävästi levyllä ainakin jonkinmoisen pikavisiitin. Saapa nähdä, mitä striimissä sitten hetken kuluttua kerrotaan!

Lisää luettavaa