Nyt on kova kombo: Amorphis ja Dimmu Borgir paiskaavat kättä ja suuntaavat yhteiskiertueelle

Kuten Amorphis-kitaristi Esa Holopaisen aiemmin julkaisemasta salaperäisestä kuvasta saattoi arvailla, norjalainen pitkän linjan metal-suuruus ja kotimainen Amorphis suuntaavat yhdessä Eurooppan-kiertueelle. Yhtyeet soittavat kimpassa 10 keikkaa ensi vuoden tammikuun ja helmikuun aikana. Mukana matkassa kulkee myös amerikkalainen black metal -rykmentti Wolves In The Throne Room.

”Tulemme murskaamaan Euroopan ensi vuoden tammikuussa, ja yhdessä Amorphisin kanssa varmistamme, että pohjoismainen synkkyys tulee luomaan täydellisen talvimyrskyn. Nähdään pian!” Dimmu Borgir -leiristä kommentoidaan tulevaa.

”Kun idea yhteiskiertueesta Dimmu Borgirin kanssa nousi esiin, se kuulosti hyvältä, mutta olimme samalla hyvin yllättyneitä. Mitä enemmän mietimme asiaa, sitä enemmän se alkoi kuulostaa täydelliseltä yhdistelmältä”, Holopainen lisää. ”Musiikillisesti poikkeamme toisistamme, mutta pohjimmiltaan kyse ei ole niin suurista eroista. Molemmat bändit hakevat inspiraatiota samankaltaisista elementeistä. Molemmat ovat lavalla täysin uniikkeja. Tämä rundi tulee olemaan kova juttu suurella tuotannolla, ja se tuo vielä lisää kylmyyttä ihmisten sydämiin tammikuussa 2020.”

Liput tulevat myyntiin 14. päivä kuluvaa kuuta.

Alla kiertuepäivämäärät.