”Olisiko yhtään sapuskaa?” – laulaja kiipesi metallikeikalla parvelle, söi katsojan hampurilaisen ja hyppäsi alas yleisöön

Hyvää huomenta, arvon yleisö! Aloitamme päivän hampurilaisteknisellä tiedoksiannolla. Nimittäin pitäkää huoli aterioistanne, jos menette Dillinger Escape Planin keikalle.

Viimeisellä kiertueellaan olevan yhtyeen laulaja Greg Puciato ryntäsi New Yorkin -keikalla yleisön pariin metelöimään. Siinä ei sinänsä ole vielä mitään ihmeellistä, mutta jonkun katsojan kameraan tallentui kaupan päälle sellainen hupaisa yksityiskohta, että Puciato kiipesi ilmeisesti ruokailijoille tarkoitettuun yläkatsomoon, tivasi katsojilta ruokaa, söi lennossa jonkun onnettoman burgerin ja loikkasi takaisin permannolle. Hyvä! Mitä lienee tyhjää lautastaan kaihoisasti katselleen fanin mielessä liikkunut tapahtumahetkellä.

Toivottavasti Helsingin Tavastialla ja Tampereen Klubilla tarjotaan yhtyeelle sen verran syötävää, ettei katsojien sapuskoja tarvitsisi kähveltää. Dillinger Escape Plan konsertoi Tavastialla 4.2. ja Klubilla 5.2.2017.

Burger/fries/dive combo meal. Vegas tonight. Video: @bulletproofmistwolf

Video, jonka THE DILLINGER ESCAPE PLAN (@dillingerescapeplan) julkaisi