”Olisimme olleet melko hyvä duo” – K.K. Downing voisi nähdä itsensä Judas Priestin riveissä – mikäli vain tietyt ehdot täyttyvät

https://www.youtube.com/watch?v=Ifh3aNO9q4A

Vaikka entisen Judas Priest -kepittäjän ja legendaarisen heavy metal -jyrän välit eivät olekaan tällä hetkellä ne kaikkein lämpimimmät, K.K. Downing ei täysin tyrmää mahdollisuutta palata vielä jossakin vaiheessa vanhan jengin vahvuuteen. Hair Today, Gone Tomorrow -podcastille Heavy Duty: Days And Nights In Judas Priest -elämäkertansa tiimoilta haastattelun myöntänyt kitarasankari on kuitenkin edelleen harmissaan siitä, ettei häntä pyydetty paikkaamaan Parkinsonin taudin takia bändistä sivuun jättäytynyttä Glenn Tiptonia.

”Se riippuu olosuhteista, joissa kysyminen tapahtuisi”, mies tuumailee. ”Mikäli kundit olisivat sanoneet, että ’K.K, Glenn ei voi hyvin. Hän ei pysty lähtemään rundille. Haluamme sinut takaisin mukaan, lähteä tien päälle ja antaa faneille niin paljon Priestiä kuin vain voimme. Haluaisimme sinut takaisin remmiin. Kaikki olisivat samalla viivalla ja bändissä vallitsisi täysi demokratia. Kaikkien äänet olisivat samanarvoisia. Mennään ja pidetään hauskaa’, silloin minun olisi ollut todella vaikea sanoa ei.”

”Kieltäytyminen olisi ollut vaikeaa, sillä minulla olisi ollut itseluottamusta”, mies jatkaa. ”Astuisin lavalle uuden kitaristikumppanin kanssa, mutta en epäile, etteikö Richie [Faulkner] tekisi minulle tilaa. Ottaisin oman paikkani takaisin ja Richie hoitaisi Glennin osuudet. Uskoisin, että olisimme olleet melko hyvä duo. Tilanne on kuitenkin mennyt vähän ikäväksi, mitä tulee kaikkiin puheisiin. Jopa Richie on heittänyt jotain kommenttia, joita en ole pitänyt soveliaana. Bändejä hajoilee kuitenkin jatkuvasti ja sitten yhtäkkiä sitä ollaankin taas suukottelemassa ja halailemassa. ’Hienoa että olet taas bändissä.'”

Kuuntele miehen haastattelu yltä.