Oopperalaulaja pureutui perusteellisesti Rushin eeppiseen rockoopperaan ja analysoi koko teoksen pitkän kaavan mukaan – katso video

Pitkän linjan oopperalaulaja ja ääniguru Elizabeth Zharoff otti Rushin 2112-klassikon tarkempaan syyniin.

Elizabeth Zharoff on pitkälle koulutettu ja ympäri maailmaa esiintynyt oopperalaulaja, ääniguru ja laulunopettaja, joka pyörittää Youtubessa yli 1,15 miljoonaa tilaajaa kerännyttä The Charismatic Voice -kanavaa. Kanavalla Zharoff julkaisee pääasiassa reaktiovideoita, joissa tämä kuuntelee erilaisia kappaleita analysoiden ja pureutuen niihin pintaa syvemmälle. Jo useita vuosia aktiivisena toimineella kanavalla Zharoff on analysoinut myös lukuisia rock- ja metallikappaleita aina Disturbedista Panteran, Iron Maidenin, Metallican, System Of A Downin ja Rammsteinin kautta Nightwishiin.

Zharoff päätti yhdellä tuoreimmalla videollaan ottaa hieman isomman palan purtavaksi ja analysoida Rushin klassisen 2112-scifi-rockoopperan kokonaisuudessaan pureutuen niin erilaisiin äänimaisemiin ja soittoon kuin luonnollisesti myös laulaja-basisti Geddy Leen laulusuorituksiin ja yli 20-minuuttisen kappaleen tarinaan ja tekstii. Ja Zharoff tekeekin todella perusteellista työtä, sillä lopputuloksena on tunnin mittainen video. Joten ei muuta kuin popparit tulille ja katsomaan tuosta yläpuolelta, millaisia analyyseja korkeasti koulutettu oopperalaulaja ja äänenkäytön ammattilainen tekee Rushin progerock-klassikosta!

Zharoff on ennenkin analysoinut Rushia. Alta voit katsoa, kun hän pureutuu yhtyeen Tom Sawyer– ja The Spirit Of Radio -klassikkoihin.